Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: Cunha, Dilma

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Mijn Brazilië Hostels in Rio de Janeiro

door Mijn Brazilië

Hostels

Overnachten in een hostel is één van de overnachtingsmogelijkheden in Brazilië. De andere overnachtingsmogelijkheden vindt je hier!

Een hostel is erg populair onder backpackers. Niet alleen toeristen, maar ook veel Braziliaanse jongeren maken gebruik van de overnachtingsmogelijkheden van een hostel. Je slaapt vaak op zalen, maar tegenwoordig zijn er ook al veel hostels waar je een eigen kamer kunt boeken.

Hier vindt je een overzicht van bekende hostels in Rio de Janeiro. Op de kaart kun je de locatie zien en de afstand naar het dichtstbijzijnde openbaar vervoer en bezienswaardigheden. Je kunt eventueel ook goed reizen in Rio de Janeiro met een Uber of een taxi.

Sommige hostels bieden ook de mogelijkheid om een fiets te huren. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Books hostel Rio de Janeiro

Books hostel is een bekende hostel in Rio de Janeiro. Niet alleen vanwege de locatie, maar ook vanwege de gezellige feestjes en de heerlijke sfeer. Het personeel is erg behulpzaam en samen met de andere gasten zorgen zij voor een geweldige ervaring bij Books hostel.

Books hostel serveert gratis ontbijt en je hebt de mogelijkheid om zelf te koken in de gezamenlijke keuken. Je kunt ook gezellig aanschuiven bij de gezamenlijke BBQ.

Mambembe hostel Rio de Janeiro

Mambembe hostel ligt in de wijk Santa Teresa. Dichtbij het uitgaansleven van Rio de Janeiro en vlakbij het openbaar vervoer. Het ontbijt is uitstekend zijn en het personeel is erg behulpzaam als je vragen hebt over activiteiten en eventuele dagjes uit.

Mambembe hostel heeft een gezamenlijke lounge en een lekker terras om samen met andere gasten heerlijk wat te drinken.

El Misti hostel Rio de Janeiro

Toch liever wat dichter bij het strand van Copacabana? Op een paar straten afstand van de Copacabana vindt je hostel El Misti.

Hostel El Misti is een sfeervol hostel en heeft een eigen bar waar je gezellig met andere gasten wat kunt drinken. Gratis wifi wordt er aangeboden en je kunt er fietsen huren om lekker de omgeving te verkennen. Vraag bij de receptie, 24 uur per dag, naar de mogelijkheden

Bamboo Rio hostel Rio de Janeiro

Bamboo Rio hostel vindt je op een geweldige locatie in Rio de Janeiro. Op ongeveer 300 meter afstand van de Copacabana. Hostel Bamboo Rio heeft een zwembad waar je heerlijk kunt genieten. Uiteraard is er ook een lekker drankje te krijgen bij het zwembad.

Met een Uber of een taxi is het ongeveer 20 minuten rijden om bij het grote standbeeld van Christus de verlosser te kijken.

Discovery hostel Rio de Janeiro

Discovery hostel heeft leuke activiteiten voor zijn gasten. Zij bieden verschillende tours aan waaronder een wandeling door het oude centrum. De locatie is ook gunstig, want de metro is vlakbij en een leuk uitgaansgebied (Lapa) ligt op loopafstand.

Het personeel is heel behulpzaam en het ontbijt is ook goed. De kwaliteit van de kamers zijn netjes en de gezamenlijke keuken is schoon, maar vooral een gezellige plek om samen te zijn met andere gasten.

Ipanema beach hostel Rio de Janeiro

Ipanema beach hostel is een mooie hostel en staat ook goed bekend. Als je op zoek bent naar een stukje rust dan is dit een hostel waar je zeker niet heen moet gaan. Ipanema beach hostel is een perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te feesten.

Je kunt gebruik maken van gratis wifi en je hebt de mogelijkheid om een fiets te huren. Het personeel is uitermate behulpzaam en vriendelijk!

Disclaimer hostels in Rio de Janeiro

Wij, van de website www.mijnbrazilie.nl, krijgen vaak vragen over hostels in Rio de Janeiro. Dit is dan ook de reden waarom wij dit overzicht hebben gemaakt.

Het overzicht is gemaakt op basis van eigen ervaringen, ervaringen van volgers van de website www.mijnbrazilie.nl en gevonden referenties op het internet. De lijst is met grote zorgvuldigheid gemaakt.

Mocht je graag iets willen toevoegen of ben je het ergens niet mee eens? Laat het ons weten. Wij komen graag in contact met jullie om de lijst nog beter en vollediger te maken.

Het bericht Hostels in Rio de Janeiro verscheen eerst op .

Source: https://www.mijnbrazilie.nl/hostels-in-rio-de-janeiro/