Braziliaanse cultuur in huis halen

Onderwerpen over Brazilië
Forumregels
LEES: Huisregels Forum
braza

Braziliaanse cultuur in huis halen

Bericht door braza » vr sep 15, 2017 08:05

Wil je echt alles over Brazilië weten en de Braziliaanse cultuur van dichtbij meemaken? Overweeg dan eens een Braziliaanse jongere een paar maanden in huis te nemen! Higor (17), Paola (16), Ana (16) en Shayenne (16) staan te trappelen om met uitwisselingsorganisatie Travel Active naar Nederland te komen om de Nederlandse taal en cultuur te leren kennen en te vertellen over hun Braziliaanse cultuur. We zijn met spoed op zoek naar Nederlandse gastgezinnen die het leuk vinden een stukje Brazilië in huis te nemen. De jongeren zullen naar een middelbare school in de buurt van hun gastgezin gaan, dat kan overal in Nederland zijn. Zodra een gastgezin gevonden is, kunnen de jongeren naar Nederland komen.

Als gastgezin haal je op een bijzondere manier de wereld in huis en bouw je mee aan bruggen tussen culturen en vriendschappen voor het leven. Travel Active verzorgt een goede voorbereiding, tussentijdse evaluatie en biedt gastgezinnen altijd een vast aanspreekpunt in de buurt. De student valt onder de verantwoordelijkheid van Travel Active en de eigen ouders. Gastgezinnen zijn dus niet wettelijk aansprakelijk.

Op de website http://www.travelactive.nl/high-school-holland onder het kopje ‘Overzicht buitenlandse studenten’ stellen de jongeren zich voor. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact via gerda.pieters@travelactive.nl of bellen met 06-12586382 (geen what’s app).