Brazilie Nieuws: Bolsonaro neergestoken

Plaats hier nieuwsberichten over Brazilie!
Post Reply
User avatar
Redactie
Articles: 652
Posts: 968
Joined: Tue Nov 14, 2017 16:18
Contact:

Brazilie Nieuws: Bolsonaro neergestoken

Post by Redactie » Thu Sep 06, 2018 22:51

Brazilie Nieuws: Bolsonaro neergestoken
by Redactie


Image

Presidentskandidaat Jair Bolsonaro werd vandaag neergestoken in de buikstreek met een mes tijdens een campagne in de stad juiz de Fora (Minas Gerais). De aanslag gebeurde terwijl hij gedragen werd door een op de schouders van een aanhanger, temidden van een menigte fans (zie video lager).
De getroffen volksvertegenwoordiger werd meteen afgevoerd naar een hospitaal en maakt het goed, aldus een bericht van zijn zoon Flávio Bolsonaro. Toch werd de kandidaat getroffen in de lever door de diepe messteek.
De dader werd geïdentificeerd als Adélio Bispo de Oliveira (40) uit Montes Claros, eveneens in Minas Gerais. Op zijn Facebookpagina positioneert hij zich als een linkse activist, tegen Bolsonaro, maar ook tegen president Michel Temer.
borsjea
Articles: 0
Posts: 518
Joined: Tue Jan 20, 2015 19:25
Location: Praia Grande - SP

Re: Brazilie Nieuws: Bolsonaro neergestoken

Post by borsjea » Fri Dec 21, 2018 18:30

Vandaag heeft de PF op diverse plaatsen van Zanone Manuel de Oliveira Júnior, advocaat van Adélio Bispo de man die verdacht wordt van de aanslag op Bolsonaro huiszoekingen gedaan. Men hoopt om informatie te vinden mbt de anonieme persoon/organisatie die de kosten van de advocaat betaald.Post Reply