Brazilie Nieuws: Gelijkgestemde zielen

Plaats hier nieuwsberichten over Brazilie!
Post Reply
User avatar
Redactie
Articles: 1017
Posts: 1396
Joined: Tue Nov 14, 2017 16:18
Contact:

Brazilie Nieuws: Gelijkgestemde zielen

Post by Redactie » Tue Aug 20, 2019 19:36

Brazilie Nieuws: Gelijkgestemde zielen
by Redactie


Image
Rio de Janeiro werd vanmorgen nog maar eens opgeschrikt door een daad van geweld. Een man gijzelde een bus in Niterói en verplichtte de bestuurder om naar de brug te rijden die Niterói verbindt met Rio de Janeiro, en om het voertuig dwars over het wegdek te plaatsen. De gijzeling begon omstreeks 5h30 en duurde bijna 4 uur. De gijzelnemer gebruikt een speelgoedwapen. Uiteindelijk werd hij...

Read moreUser avatar
Baiano
Articles: 0
Posts: 317
Joined: Tue Mar 20, 2018 22:48

Re: Brazilie Nieuws: Gelijkgestemde zielen

Post by Baiano » Tue Aug 20, 2019 19:59

Je kan het eens zijn met deze 'gelijkgestemde zielen' of niet. Feit is dat beiden verkozen werden omwille van hun radicale standpunten. Als je hieruit afleidt dat de Brazilianen het vele geweld, overvallen, moorden, verkrachtingen en soortgelijke bezigheden kots-kots-kots-kots-kotsbeu zijn, dan trekken jullie de juiste conclusie.

Dit neemt echter niet weg dat de overheid al tientallen jaren de lagere sociale klasse in de steek laat. Nogal wiedes dat die voor zichzelf gaan zorgen op hun eigen domme manier.

Het vergelijk van Witzel met de nazi's is helemaal van de pot gerukt. De misselijkmakende praktijken van het bruingoed werden gestimuleerd door de overheid. Hier in Brazilië loopt het fout om totaal andere redenen. De politici (ja ook jij Lula) dragen hierin een enorme verantwoordelijkheid.

Geef de mensen een menswaardige opvoeding en dito bestaan, en het zal verbeteren. Wie niets heeft, heeft niets te verliezen.User avatar
Martinho
Articles: 0
Posts: 477
Joined: Tue Oct 24, 2017 23:19

Re: Brazilie Nieuws: Gelijkgestemde zielen

Post by Martinho » Wed Aug 21, 2019 17:57

Maar, maar, maar dat zijn LINKSE ideeen. Dat mag niet meer hoor.Post Reply