Pinautomaat BB op Beiramar Fortaleza NIET opgeblazen

Alles over Fortaleza en ruime omgeving
Post Reply
User avatar
Progresso
Articles: 34
Posts: 2138
Joined: Wed Mar 07, 2012 01:56
Location: Fortim
Contact:

Pinautomaat BB op Beiramar Fortaleza NIET opgeblazen

Post by Progresso » Sun Jan 06, 2019 17:19

En gij geleuve dat.

Volgens de bank is de pinautomaat op Beiramar NIET opgeblazen. Het zou gaan om een reguliere buitengebruikstelling. De Banco do Brasil zou daarvoor een gespecialiseerd bedrijf hebben ingeschakeld:
É falsa a informação de que o caixa eletrônico do Banco do Brasil localizado na Beira-Mar foi alvo de ataque criminoso. Uma imagem do local destruído está circulando na internet. De acordo com a empresa, o equipamento foi desativado por decisão do banco, que contratou uma especializada para desmontar e retirar o ponto de autoatendimento do local.
Het is ook volkomen logisch dat een pinautomaat op zondag wordt verwijderd. Dat gespecialiseerde bedrijf zal er ook geen enkele moeite mee hebben gehad om met specialisten te gaan werken in een stad waar de afgelopen uren tientallen aanslagen zijn gepleegd.

Oordeel zelf:
Imagejoaninha
Articles: 0
Posts: 123
Joined: Mon Sep 25, 2017 20:48

Re: Pinautomaat BB op Beiramar Fortaleza NIET opgeblazen

Post by joaninha » Mon Jan 07, 2019 17:21

Ik heb er nooit gepind, ik had eens gelezen dat iemand zijn pasje daar was gescimd en als pinnende toerist val je erg op. En ik weet ook niet of het nog in gebruik was. Want het leek er nooit druk. Ik vraag me wel af of het "professionele" bedrijf er iets aan verdiend heeft. Want de politie zit er vlak bij en kan direkt ingrijpen bij zo'n explosie.Post Reply