Braziliaans visum

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
Plaats reactie
Bert
Artikels: 0
Berichten: 518
Lid geworden op: di apr 29, 2008 18:57
Locatie: Fortaleza

Braziliaans visum

Bericht door Bert » di jan 25, 2011 01:04

Even een vraagje. Voor een permanent BR visum hoorde ik dat je een kind samen met een Braziliaan moet hebben of getrouwd moet zijn

( er zijn ook nog de opties 'met pensioen of veel geld inverteren)

Nu las ik op een forum ik dat je dan minimaal 2 jaar getrouwd moet zijn. Klopt dit want op de officiële site konden we het niet vinden.



Gebruikersavatar
dorus
Satehut-specialist
Artikels: 0
Berichten: 1669
Lid geworden op: ma sep 17, 2007 16:40
Locatie: Oisterwijk

Bericht door dorus » di jan 25, 2011 09:31

Met een Brasiliaan ? Is jouw naam Bertina ?
Als je een kind met een Brasiliaanse hebt moet je behalve dat je moet bewijzen dat je aan je zorgplicht voldoet ook langer dan 6 maanden per jaar woonachtig zijn in Brazilie. Dit is wat ik hoorde van heren die een spruit in Brazilie hebben.
Sinds 2001

Gebruikersavatar
Wade
Artikels: 0
Berichten: 879
Lid geworden op: za mei 05, 2007 23:16
Locatie: Bélgica

Bericht door Wade » di jan 25, 2011 10:51

Is er ook geen optie van je moet zoveel kapitaal hebben om te investeren?

Niet dat ik kapitaal heb b.t.w.

Bert
Artikels: 0
Berichten: 518
Lid geworden op: di apr 29, 2008 18:57
Locatie: Fortaleza

Bericht door Bert » di jan 25, 2011 13:52

dorus schreef:Met een Brasiliaan ? Is jouw naam Bertina ?
Als je een kind met een Brasiliaanse hebt moet je behalve dat je moet bewijzen dat je aan je zorgplicht voldoet ook langer dan 6 maanden per jaar woonachtig zijn in Brazilie. Dit is wat ik hoorde van heren die een spruit in Brazilie hebben.
Brasiliaan ? Wat is dat ??

Mijn vraag was over hoelang je getrouwd moet zijn..

Gebruikersavatar
dorus
Satehut-specialist
Artikels: 0
Berichten: 1669
Lid geworden op: ma sep 17, 2007 16:40
Locatie: Oisterwijk

Bericht door dorus » di jan 25, 2011 14:40

Je hoeft niet getrouwd te zijn, kind erkennen en er aantoonbaar voor zorgen. Ook langer dan 6 maanden per jaar in Brazilie verblijven, dat zijn vlgs mij de criteria.
Sinds 2001

Gebruikersavatar
Jonesy
Artikels: 0
Berichten: 320
Lid geworden op: ma jul 09, 2007 22:38

Bericht door Jonesy » di jan 25, 2011 14:45

volgens mij wil bert alleen getrouwd zijn en niet ivm kind...ik dacht altijd als je getrouwd zou zijn daar je een soort proefvisum kreeg en dan na enige tijd het omgezet word na een vast.ik weet wel dat een maat van me er +- 1,5 jaar heeft gewoond en toen het op een scheiding uitdraaide zijn visum op hield.
Laugh Now,Cry Later !!!!!!

Reysigher
Artikels: 0

Bericht door Reysigher » wo jan 26, 2011 14:07

Wij zijn in april 2010 getrouwd en ik heb in december 2010 mijn aanvraag ingediend bij het Braziliaanse consulaat. Deze procedure duurt vlgs het consulaat 2 maanden. Dan heb je 180 dagen om hem op te halen en zodra je hem hebt opgehaald moet je binnen binnen één maand Brazilië in reizen.

Marcel
Cumbuco Bar
Artikels: 0
Berichten: 733
Lid geworden op: vr mar 02, 2007 23:10
Locatie: Cumbuco
Contacteer:

Bericht door Marcel » wo jan 26, 2011 15:50

Waarom trouwen, je kan ook een permanencia krijgen op basis van samenwonen.

Plaats reactie