Bijna ontsnapt in kleren echtgenote.

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
Gebruikersavatar
Veger & Blik
Artikels: 0
Berichten: 729
Lid geworden op: di mar 06, 2007 23:48

Bijna ontsnapt in kleren echtgenote.

Bericht door Veger & Blik » vr apr 06, 2012 16:08

http://www.telegraaf.nl/buitenland/1186 ... ote__.html

vr 06 apr 2012, 15:39

Bijna ontsnapt in kleren echtgenote.

AMSTERDAM - Een gevangene in Brazilië is het bijna gelukt te ontsnappen uit de gevangenis.

Ronaldo Silva, die vastzit voor drugssmokkel, dacht de meest simpele en doeltreffende manier gevonden te hebben om uit de gevangenis te ontsnappen: de kleren van zijn vrouw. En het was bijna gelukt.

De echtgenote van Silva komt één keer in de week op bezoek bij haar man. Tijdens dat bezoek ruilden zij van kleren: Hij zette een pruik op, had lipstick op, gelakte valse nagels en de beha van zijn vrouw aan, die hij opvulde. Hij had zelfs zijn armen en benen geschoren. Hij trok de jurk van zijn vrouw aan en liep op hoge hakken naar buiten, de gevangenis uit, even nadat zijn vrouw de gevangenis verlaten had in een bermuda van hem en een blouse die zij in haar tas meegenomen had.

Zowel de voorbereiding als de uitvoering waren bijna perfect. Bijna... Waar Silva niet aan gedacht had, was dat een man niet gewend is op hoge hakken te lopen. Dus is het zaak van te voren flink te oefenen. En juist dat laatste had hij niet gedaan. Daarom liep hij op een wat eigenaardige manier op die hoge hakken en dat laatste viel een agent buiten de gevangenis op.

Terwijl hij met andere vrouwen van medegevangenen gewoon de gevangenis uit kon lopen, zag de bewuste agent dat de vrouw in de blauwe jurk wel heel eigenaardig op haar hoge hakken liep. Hij volgde hem/haar naar het busstation, waar hij/zij door twee motoragenten werd ingerekend en terug werd gebracht naar de gevangenis.

Ronaldo Silva zat eerder in een andere gevangenis, maar werd vorige maand overgeplaatst na een ontsnappingspoging, waarbij gewapende mannen de gevangenis binnendrongen om hem te bevrijden. Dit was dus de tweede ontsnappingspoging. En weer lukte het niet...

:-)

V&B



Plaats reactie