Brazilie Nieuws: Nieuwe presidentiële blunder?

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Artikels: 2008
Berichten: 2256
Lid geworden op: di nov 14, 2017 16:18
Contacteer:

Brazilie Nieuws: Nieuwe presidentiële blunder?

Bericht door Redactie » vr jul 12, 2019 17:11

Brazilie Nieuws: Nieuwe presidentiële blunder?
by Redactie


Afbeelding
President Bolsonaro maakte gisteren bekend dat hij van plan is om “Zero Três” (zoon en volksvertegenwoordiger Eduardo) te benoemen als ambassadeur in de Verenigde Staten. In een interview loofde hij de kwaliteiten van zijn nakomeling, volgens hem voldoende om de functie te kunnen uitvoeren: “Hij is bevriend met de zonen van Donald Trump, spreekt Spaans en Engels, en heeft ervaring op...

Read more



Felix
Artikels: 0
Berichten: 4632
Lid geworden op: di mar 08, 2016 14:08

Re: Brazilie Nieuws: Nieuwe presidentiële blunder?

Bericht door Felix » vr jul 12, 2019 21:34

De post is al sinds maart of april vacant omdat bolsonaro de vorige ambassadeur ontsloeg daar hij die niet mocht.

Zoontje bolsonaro is deze week 35 geworden, de minimumleeftijd om dit ambassadeursambt te mogen vervullen, vandaar dat dit balletje niet eerder in het openbaar werd opgegooid.

Het lijkt er een beetje op dat men de publieke opinie over dit onderwerp eerst is aan het aftasten want er wordt nog steeds over misschien gesproken. Maar, bolsonaro heeft al laten zien dat hij denkt dat hij alles mag in zijn kleine wereld en dat anderen alleen maar bestaan om hem te benadelen. Niet zelden slaat hij goede raad in de wind, bovendien omringt hij zich steeds meer met ja-knikkers. Het plan om zijn zoontje te benoemen zou altijd al hebben bestaan maar was niet eerder mogelijk omdat het kind nog te jong was.

Kenmerkend was ook weer dat zijn nieuwe minister van het regeringssecretariaat, generaal Ramos, niet was ingelicht. Bolsonaro blijkt steeds een slechte teamspeler die zijn ministers vaak later inlicht dan de pers en eigenhandig en zonder communicatie vooraf maatregelen treft die hún vakgebied betreffen.



Plaats reactie