Brazilie Nieuws: PT: Niets wat Palocci zegt is geloofwaardig

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Artikels: 2008
Berichten: 2256
Lid geworden op: di nov 14, 2017 16:18
Contacteer:

Brazilie Nieuws: PT: Niets wat Palocci zegt is geloofwaardig

Bericht door Redactie » do aug 15, 2019 00:00

Brazilie Nieuws: PT: Niets wat Palocci zegt is geloofwaardig
by Redactie


Afbeelding
De arbeiderspartij PT gaf vandaag een nota uit waarin gesteld wordt dat ex-minister Antonio Palocci alle geloofwaardigheid verloor sinds hij onderhandelde over een gerechtelijk akkoord, in ruil voor een “pak leugens”, dit om te ontsnappen uit de gevangenis, en dat “de nieuwste razernij van het illegale uitlekken van verzegelde gerechtelijke documenten de wanhoop aantoont van Sérgio...

Read more



borsjea
Artikels: 0
Berichten: 4093
Lid geworden op: di jan 20, 2015 19:25
Locatie: Curitiba - PR

Re: Brazilie Nieuws: PT: Niets wat Palocci zegt is geloofwaardig

Bericht door borsjea » do aug 15, 2019 14:03

En zo blijft de partij maar alles ontkennen, en maar vreemd vinden dat de populariteit blijft dalen de schuld daarvan ligt natuurlijk bij de sociale media en niet bij de partij zelf. Antonio Paloccio is de grote leugenaar recentelijk zagen we een bevestiging van Palaccio´s verklaring beginvan dit jaar mbt de banden met de PCC dat dit werd recentelijk bevestigd door een onderschept telefoongesprek. De PT lijkt op politiek vlak een stuurloos schip, al herhaaldelijk waren er berichten in de media te lezen dat het lijkt dat men totaal onvoorbereid aan debatten deelneemt. De partij heeft nog maar een doel, "Lula Livre" en de zoals Lula noemde "domme" doelgroep heeft meen geen notie meer voor.
Lula ziet zich zelf net als vele dictators boven de wet staan net als Adolf Hiller waar Lula in diverse interviews heeft aangegeven een groot bewonderaar van is.

De trouwe hond Gleisi Hoffman, ook verdacht van corruptie, wordt door de grote leider naar voren geschoven terwijl de partij nodig hervormd moet worden, wie dit voor ogen heeft is Haddad haar tegenstander waar uit voorbaat al blijkt dat die door de keuzen van de grote leider kansloos is. Ik hoop dat Haddad het signaal oppakt en met een grote groep mensen de partij verlaat om een nieuwe arbeiderspartij op te richten een partij die afscheid neemt van de schandalen uit het verleden dus zonder verdachte leden.



Plaats reactie