Brazilie Nieuws: Palocci gooit (weer) roet in het eten van de PT

Plaats hier nieuwsberichten over Brazilie!
Post Reply
User avatar
Redactie
Articles: 918
Posts: 1276
Joined: Tue Nov 14, 2017 16:18
Contact:

Brazilie Nieuws: Palocci gooit (weer) roet in het eten van de PT

Post by Redactie » Wed Aug 14, 2019 20:31

Brazilie Nieuws: Palocci gooit (weer) roet in het eten van de PT
by Redactie


Image
Het tijdschrift Veja weet vandaag te melden dat ex-minister Antonio Palocci concrete bewijzen indiende m.b.t. het gerechtelijk akkoord dat hij eerder afsloot. Palocci onthult dat enkel al de arbeiderspartij PT 270,5 miljoen reais incasseerde om zijn politieke campagnes te financieren, tussen 2002 en 2014.

Het gaat om schenkingen, een deel daarvan correct aangegeven,...

Read moreUser avatar
Baiano
Articles: 0
Posts: 288
Joined: Tue Mar 20, 2018 22:48

Re: Brazilie Nieuws: Palocci gooit (weer) roet in het eten van de PT

Post by Baiano » Wed Aug 14, 2019 21:31

Ben benieuwd wie Gleisi 'Dinges' euhh ik bedoel 'Lula' Hoffmann nu weer gaat laten vervolgen. Het zullen wel weer opnieuw allemaal "valse" beschuldigingen zijn om de partij en hun bonzen in een slecht daglicht te stellen, dit door een voormalig partijlid (Palocci) die dergelijke bekentenissen deed "om zichzelf te bevoordelen in dat gerechtelijk akkoord". Het zijn allemaal onschuldige doetjes, slachtoffers van een politieke vervolging, inclusief 'caras pintadas' als Lindinho en ex-gouverneur Pimentel, een van de meest corrupte politici van Brazilië (naast vele anderen, niet in het minst van andere partijen).

Is het niet eigenaardig dat die gerechtelijke akkoorden er pas komen nadat men een tijdje aan de ketting lag? Zolang men de bescherming geniet van de bekende "parlementaire onschendbaarheid" hoeft er immers niets opgebiecht te worden.

Moet nogal frustrerend zijn om later, onder druk, wel te biechten en dan weer te horen dat je dat doet omdat de strop om je hals hangt.

Beter genieten van het 'foro privilegiado' zolang het kan, in de hoop dat Bolsonaro intussen op zijn bek gaat. Aan hem zal het niet liggen, hij doet er erg zijn best voor.borsjea
Articles: 0
Posts: 714
Joined: Tue Jan 20, 2015 19:25
Location: Praia Grande - SP

Re: Brazilie Nieuws: Palocci gooit (weer) roet in het eten van de PT

Post by borsjea » Wed Aug 14, 2019 22:48

Ach Gleisi Hoffmann heeft nu ze vandaag weer als advocaat van Lula gezien mag worden geen enkele beperking meer in de bezoeken en kan dus prima alle verhalen met de grote leider afstemmenPost Reply