Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: Dilma, Holambra

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Brazilie Nieuws: De solo carriére van Michelle

door Redactie



Tot nog stelde de Braziliaanse first lady Michelle Bolsonaro zich tevreden met een tweede plaats in de verkiezingscampagne van haar echtgenoot. Dat was zo tot vorige week toen ex-mensaleiro Valdemar Costa Neto (PL) de kandidatuur van Bolsonaro lanceerde in São Paulo.

Morgen trekt de “verschrikkelijk evangelische” Michelle naar Recife – Pernambuco, zonder haar echtgenoot, voor een ontmoeting met ondernemers van de industriële federatie van Pernambuco, de inhuldiging van een nieuw agentschap van de overheidsbank Caixa Económica en tenslotte in de late namiddag een kopje thee tijdens een ontmoeting met evangelische vrouwen.

Maken deel uit van het gezelschap: de nieuwe voorzitster van de Caixa Económica Daniella Marques, ex-minister van Vrouwen, Familie en Mensenrechten Damares Alves, minister van Toerisme Carlos Brito en de voorzitter van Embratur, Silvio Nascimento.

Gilson Machado, de accordeonspeler en kandidaat voor een zetel in de Senaat, en Anderson Ferreira, ex-burgemeester van Jaboatão en kandidaat voor de regering, voegen zich bij het gezelschap. Beiden worden gesteund door het presidentiële paar. Volgende zaterdag trekt Bolsonaro eveneens naar Recife, om deel te nemen aan een nieuwe Mars voor Jezus.

De inspanningen van Michelle bij de lancering van de kandidatuur van haar man (foto) worden als opmerkelijk beoordeeld door de marketingmensen van de campagne van Bolsonaro. Ze weet emotie over te brengen en heeft er geen enkele moeite mee om een massa mensen aan te spreken bovenop een podium. Of dit zal volstaan om Bolsonaro vooruit te helpen in de peilingen, valt nog af te wachten. De jongste Datafolha peiling wijst uit dat Lula een grote kans heeft om te winnen in de eerste kiesronde. Mocht dat gebeuren dan staat niets meer in de weg voor een eventuele solocarriére van de first lady.

Bron

Foto: Twitter

Bron: https://brnieuws.com/2022/08/01/de-solo-carriere-van-michelle/