Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: comulder, Cunha, Dilma

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Brazilie Nieuws: Jair ik heb er spijt van

door Redactie



Als tegengewicht voor het vorige bericht waarin u kan lezen hoe minister Sérgio Moro de loftrompet steekt over president Bolsonaro, hierbij de melding dat volksvertegenwoordiger en voormalige porno ster Alexandre Frota de winnaar werd van een trofee, uitgereikt door de volgers van het Twitter account “Movimento Jair Me Arrependi” (beweging ‘Jair ik heb er spijt van’).

Gisteren, tijdens een sessie in de Kamer, maakte Frota gebruik van de gelegenheid om zijn dank uit te drukken: een stemming op de bovenvermelde pagina duidde hem aan als de grootste ‘spijtoptant’ van diegenen die bij de jongste verkiezingen stemden voor Jair Bolsonaro.

Frota publiceerde een korte opname waarin hij de beweging bedankt: “Ik wil mijn dank uitdrukken aan de pagina “Jair Me Arrependi” die een peiling uitvoerde waarbij enkele trofeeën werden uitgereikt, en deze (foto boven) naar mij stuurden, de prijs voor de ‘grootste spijtoptant’. Ik won met 77% als de persoon die er het meeste spijt van heeft dat hij Bolsonaro verdedigde en voor hem stemde, spijt dat ik stemde voor een regering die altijd werkt in chaos, verwarring, zonder enig ernstig voorstel waardoor dit jaar erg intens en gespannen verliep”.

Andere genomineerden in de categorie van spijtoptanten waren zanger Lobão en federale volksvertegenwoordigster Joice Hasselmann.

Bron

Foto: Twitter

Bron: https://brazilienieuws.online/2019/12/04/jair-ik-heb-er-spijt-van/