Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: Cunha, Dilma

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Mijn Brazilië De 5 beste tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Brazilië

door Mijn Brazilië

Goedkope vliegtickets

Wie wil dat nou niet! Goedkope vliegtickets vinden voor je reis naar Brazilië. Echter in de praktijk lijkt dit nog niet altijd zo gemakkelijk! Prijzen veranderen bijna dagelijks en met de nieuwe regels en voorwaarden van vliegmaatschappijen raak je het overzicht soms helemaal kwijt. Met deze vijf tips kunnen we helaas geen garantie geven op goedkope vliegtickets naar Brazilië, maar geven je wel genoeg mogelijkheden om ze daadwerkelijk ook te gaan vinden. De 5 beste tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Brazilië zijn:

Tip 1: Neem de tijd en vergelijk

Om goedkope vliegtickets naar Brazilië te vinden is vaak een combinatie van goed zoeken en een beetje geluk. De prijzen veranderen geregeld en op dit moment zijn er veel vliegmaatschappijen die hun voorwaarden veranderen waardoor je vaak nog bijkomende kosten krijgt! Om te zoeken naar een lage prijs kun je verschillende websites gebruiken.

Misschien wel één van de bekendste websites is www.skyscanner.nl. Deze website kun je gebruiken om prijzen te vergelijken bij verschillende maatschappijen door het invoeren van de route en de periode. Je kunt ook een alarm instellen waardoor je bericht krijgt bij prijswijzigingen. Je zult zien dat prijzen vaak veranderen!

Nog een goede site om prijzen van vliegtickets te vergelijken is tix.nl. Bij tix.nl is het ook mogelijk om een prijsalarm aan te maken. Je krijgt dan een email als de prijzen lager zijn geworden.

Tip 2: Kijk naar verschillende route's en periode's

Soms kan het behoorlijk in de prijs schelen als je via een andere luchthaven vliegt. De gewoonte is om vaak een route te kiezen vanaf Amsterdam Schiphol, maar als je de mogelijkheid hebt is het ook zeker interessant om te kijken naar bijvoorbeeld vliegvelden in België en Duitsland. De prijzen kunnen ook per periode flink verschillen en dan kan het vertrekken uit een ander land interessant zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan feestdagen of schoolvakanties. Dit zijn vaak wel dagen dat de prijzen iets hoger liggen dan buiten de vakanties of feestdagen om.

Tip 3: Rechtstreeks boeken bij vliegmaatschappij

Het kan lonen om ook eens bij de vliegmaatschappij zelf te kijken. Wij vergelijken vaak prijzen via skyscanner en tix.nl, maar als we dan een interessante ticket hebben gevonden dan kijken we ook altijd even wat het boeken rechtstreeks kost. Vliegmaatschappijen die veel vluchten aanbieden richting Brazilië zijn Tap Air Portugal, Air France-KLM, Lufthansa en Air Europa. Uiteraard zullen er nog meer vliegmaatschappijen zijn, maar we denken wel dat dit de meest interessante zijn.

Tip 4: Let op bijkomende kosten

Als je een vliegticket hebt gevonden dan ben je er helaas nog niet. Tegenwoordig moet je na het boeken nog een stoel reserveren en betalen. Vroeger zaten koffers bij de prijs in, maar tegenwoordig zie je steeds meer vliegmaatschappijen die je later nog laten betalen voor bagage.

Denk bijvoorbeeld ook aan brandstof kosten voor als je met de auto naar het vliegveld gaat. Als je met de auto gaat dan krijg je ook nog parkeerkosten er bij. Je kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer te gaan, maar het zijn allemaal wel kosten die nog bovenop je vliegticket komen.

Een reisverzekering en annuleringsverzekering moet je vaak ook nog regelen. Als je elk jaar op vakantie gaat of je gaat vaak een weekendje weg dan is het al snel interessant om een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten.

Tip 5: Lees onze tips op de website

Op de website www.mijnbrazilie.nl staan veel tips die je kunt gebruiken tijdens je vakantie naar Brazilië. Klik op de link om direct naar de tips te gaan

  1. Tips voor het reizen met de taxi in Brazilië
  2. Tips voor het reizen met Uber in Brazilië
  3. Tips voor het huren van een auto in Brazilië
  4. Tips voor het overnachten in Brazilië
  5. Tips voor een veilige vakantie in Brazilië

Voor uitgebreidere informatie en nog veel meer tips over goedkope vliegtickets vinden voor je reis naar Brazilië klik je hier!

 

Het bericht De 5 beste tips voor het vinden van goedkope vliegtickets naar Brazilië verscheen eerst op .

Bron: https://www.mijnbrazilie.nl/de-5-beste-tips-voor-het-vinden-van-goedkope-vliegtickets-naar-brazilie/