Aanmelden:


Statistieken

Wie is er online:
Geregistreerde gebruikers: Cunha, Dilma, Holambra

Aantal leden 522
Ons nieuwste lid is Simon Veldman

Blog

Mijn Brazilië Op vakantie naar Brazilië met Stipreizen.nl

door Mijn Brazilië

Op vakantie met stipreizen.nl

Op vakantie naar Brazilië wordt steeds gemakkelijker en betaalbaarder. Je kunt bijvoorbeeld voor een redelijke prijs met Stipreizen.nl naar Brazilië op vakantie.

Je kunt dan een hotel/appartement en vliegticket in één keer boeken. Op dit moment kun je al vanaf 599 euro p.p 9 dagen in Brazilië verblijven. Vaak ben je dit bedrag alleen al kwijt als je een vliegticket wil kopen. Vliegticket en hotel/appartement zitten bij de prijs inbegrepen. Een goede deal dus!

Kijk maar eens op de site van Stipreizen.nl voor de meest actuele prijzen.

Bestemmingen

Stipreizen.nl biedt op het moment van schrijven 18 reismogelijkheden verdeeld over drie verschillende plaatsen. Je kunt tickets boeken voor de plaats Natal, São Paulo en Rio de Janeiro. São Paulo en Rio de Janeiro kun je bezoeken als onderdeel van een rondreis. Mocht je echt op zoek zijn naar een strandvakantie om te relaxen dan kun je het beste kiezen voor de mogelijkheid om naar Natal te gaan.

Natal

Natal heeft meer dan 1 miljoen inwoners en heeft net als meer plaatsen langs de Braziliaanse noordoostkust bijna 3000 zonuren per jaar. Natal is een heerlijke vakantiebestemming als je van een combinatie cultuur, zon, zee en strand houdt.

Vanwege de vele zonuren wordt Natal ook wel eens de stad van de zon genoemd. Natal betekent in het Portugees kerstmis. Deze naam heeft Natal gekregen rond het jaar 1599 tijdens de kerstdagen. Als je een reis boekt via Stipreizen.nl ga je vaak nog iets zuidelijker naar bijvoorbeeld het leuke plaatsje Pipa.

Alles over Pipa en zijn prachtige stranden vindt je hier!

Het bericht Op vakantie naar Brazilië met Stipreizen.nl verscheen eerst op Brazilië.

Source: https://www.mijnbrazilie.nl/op-vakantie-naar-brazilie-met-stipreizen-nl/