Investeerders visa

Investeerders visa

Beschrijving: - Buitenlandse investeerders kunnen een permanent visum aanvragen om hun bedrijf in Brazilië te kunnen voeren. De eisen staan ​​vermeld in Normatieve Resolutie nr. 118/2015 van CNIg (National Counsel of Immigration).

Categorieën: Visa/Paspoort/RNE/CPF

Link naar dit artikel: Selecteer alles

[url=https://brazilieforum.nl/app.php/kb/viewarticle?a=5&sid=23f55312a47d472fcb72e70b9d7b628b]Kennisbank - Investeerders visa[/url]

INVESTOR (PERMANENT VISA)

KENNISGEVING: Klik hier om een ​​afspraak te reserveren om uw visumaanvraag in te dienen. Het consulaat biedt alleen visumaanvragen indien de persoon of een derde de afspraakbevestiging heeft ontvangen.

a) Algemene regels

- Buitenlandse investeerders kunnen een permanent visum aanvragen om hun bedrijf in Brazilië te kunnen voeren. De eisen staan ​​vermeld in Normatieve Resolutie nr. 118/2015 van CNIg (National Counsel of Immigration).

- Permanente visa op basis van investeringen kunnen worden toegekend aan aanvragers die in Brazilië minimaal R $ 500,000.00 (vijfhonderdduizend reais) zullen investeren. Dit moet worden bewezen door een verklaring van de Braziliaanse Centrale Bank. Als de investering op het gebied van technologie en onderzoek moet worden uitgevoerd, kan het minimumbedrag R 150.000,00 bedragen.

- De aanvrager, of zijn / haar vertegenwoordiger, rechtstreeks in Brazilië van het Ministerie van Arbeid en Werkgelegenheid (MTE), dient toestemming te vragen voor dit soort visum.

Ministerie van Arbeid en Werkgelegenheid
Algemene coördinatie van de immigratie
Esplanade van de ministeries, Blok F, Ed. Bijlage, 2e verdieping
Brasília, DF 70.059 900 -
BRAZILIJN Telefoon (011-55-61) 317-6417. Fax (0115561) 321-0652

- Dit visum vereist goedkeuring van het Braziliaanse ministerie van arbeid en werkgelegenheid. Zodra het visum is verleend, kan het visumproces tot 5 werkdagen duren. Voeg minimaal 2 werkdagen toe voor paspoorten die per mail zijn verzonden. Het Consulaat-Generaal geeft geen expressdiensten.

- Binnen 30 dagen na binnenkomst in Brazilië moeten houders van dit soort visum zich bij de Federale Politie registreren en het door dit consulaat verstrekte visumformulier indienen.

b) Verplichte documenten

Documenten vereist van de aanvrager en zijn / haar afhankelijke personen:
1 - Paspoorten moeten origineel zijn, geldig voor tenminste 6 (zes) maanden voor vervaldatum en moeten minstens 2 (twee) blanco visumpagina's bevatten.
2 - Eén recent 3,5 cm x 4,5 cm (pasfoto) foto, vooraanzicht.
3 - Eén visum aanvraagformulier per persoon (klik hier om het formulier in te vullen). Gelieve de foutmelding over het beveiligingscertificaat van de website te negeren. Klik op "Doorgaan naar deze website (niet aanbevolen)".
Vul het formulier in.
. Klik op "ZEND" om uw verwerkingsnummer en ontvangstbewijs te ontvangen.
. Druk de ontvangst af.
. Bevestig uw foto
. Teken het bonnetje in.
. Breng het ingevulde en ondertekende ontvangstbewijs, originele documenten en paspoort in. De betaling gebeurt tijdens het consulaatproces met "pincode" (debetkaart).

4 - Verklaring omtrent het gedrag (internationaal model), afgegeven door het ministerie van Justitie Certificerende afwezigheid van strafblad - alleen geldig Binnen 90 dagen na afgifte.
- VOG - Verklaring Omtrent het Gedrag: de Nederlandse autoriteiten vragen om een VOG-aanvraag verklaring van dit Consulaat - Deze verklaring kan worden afgegeven op vertoon van een kopie van een van beide het paspoort van de aanvrager of ID en de betaling van een vergoeding (€ 16,50) .
- Buiten Nederland: Dit document moet of apostille door de bevoegde autoriteiten van het land van afgifte (als het land is een van de ondertekenaars van de Apostilleverdrag) OR gelegaliseerd door de Braziliaanse ambassade of het consulaat in het land dat dit document heeft afgegeven (indien het land is niet een van de ondertekenaars van Apostilleverdrag).

5 - Geboortecertificaat kan ook nodig zijn (hoewel het niet verplicht is).

CONSULAR GELDEN
Alle kosten zijn te betalen met pinpas (pincode). Creditcards en cheques worden niet geaccepteerd.
Voor meer informatie over de servicekosten, controleer dan onze consulaire vergoedingen.

VRAGEN?
Schrijf aan visa.roterda@itamaraty.gov.br

EXTRA INFORMATIE?

1-handel, investeringen en het bureau voor toerisme van de
Ambassade van Brazilië in Den Haag - www.BrazilExport.gov.br
Mauritskade 19 - 2514HD Den Haag
Tel: +31 (0) 70 302 3959
Ivens.Signorini@itamaraty.gov.br

2-Nederlandse Braziliaanse Kamer van Koophandel (DUTCHAM)
Rua Marquês de Itu nº 503, 6e verdieping - Cj. 62,
CEP 01223-001 - São Paulo - SP - Brazilië
Tel: +55 (0) 11 3221 5899 - www.dutcham.com.br

3-Holland Brazilië Kamer van Koophandel (HBCC)
Rua da Candelária, nº 9 - 11e verdieping - Kamer 1101
CEP 20091-904 - Rio de Janeiro - RJ
Tel: +55 (0) 21 99154 ​​5071 - info@hbcc.com .nl
cron