Biden de volgende president

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
Gebruikersavatar
Progresso
Artikels: 34
Berichten: 4023
Lid geworden op: wo mar 07, 2012 01:56
Locatie: Fortim
Contacteer:

Re: Biden de volgende president

Bericht door Progresso » za aug 27, 2022 02:18

Martinho schreef:
vr aug 26, 2022 19:48
Gisteren nog de kwijtschelding van een aantal studieschulden die waarschijnlijk ten gunste gaan komen van de economie.
Je hebt werkelijk geen idee. Vandaag geeft Jerome Powell van de Fed een overduidelijk speech. Het beleid van Biden gaat, oa. met deze kwijtschelding van de studieleningen, waar met name toekomstige dokters, advocaten en ingenieurs van profiteren lijnrecht in tegen het beleid van de FED.
IMG_20220826_211216.jpgGebruikersavatar
Progresso
Artikels: 34
Berichten: 4023
Lid geworden op: wo mar 07, 2012 01:56
Locatie: Fortim
Contacteer:

Re: Biden de volgende president

Bericht door Progresso » za aug 27, 2022 15:55

Jeetje, wie had dat nu kunnen bedenken. Je gaat studiekosten subsidiëren en dan blijken de scholen en universiteiten zomaar opeens hun prijzen te verhogen.

Hoe noemen we het verschijnsel ook al weer als prijzen van diensten en producten omhoog gaan.....

Maar ja, in Amerika gelden natuurlijk andere economische regels.

https://www.rtlnieuws.nl/onderzoek/arti ... profiterenGebruikersavatar
Progresso
Artikels: 34
Berichten: 4023
Lid geworden op: wo mar 07, 2012 01:56
Locatie: Fortim
Contacteer:

Re: Biden de volgende president

Bericht door Progresso » za aug 27, 2022 17:23
Gebruikersavatar
Martinho
Artikels: 0
Berichten: 695
Lid geworden op: di okt 24, 2017 23:19

Re: Biden de volgende president

Bericht door Martinho » wo aug 31, 2022 15:00

Wat moeten wij in godsnaam met een film (trailer) die helemaal NIETS te maken heeft met het onderwerp van deze discussie. Ja, het is de zoon van de president, hij is of was een warhoofd en heeft minder fraaie dingen gedaan, al is die harddisk waarop allerlei bewijs van misdaden zou staan nooit getoond. Overigens schijnt die Laurence Fox ook een warhoofd te zijn (geworden), die zich in de politiek heeft geworpen. Ik vond hem geweldig als Hathaway in de serie LEWIS, nou heeft hij voor mij afgedaan. Net als Tom Cruse zeg maar.

In plaats van deze onzin had je echt kunnen ingaan op mijn opmerkingen hiervoor, of de gebeurtenissen van de laaste twee/drie weken. Het wordt bijna dagelijks duidelijker dat (en hoe) het Amerikaanse volk is voorgelogen door een duidelijk totaal verwarde kleptomaan zonder enige moraal of besef van regels en wet, een autoritaire kletsmajoor die iedereen de huid volscheldt, de FBI etc heeft gecorrumpeerd en lamgelegd door stromannen aan de top te parachuteren en tenslotte een duidelijke staatsgreep heeft georganiseerd. Of nog steeds daarmee bezig is, want nu roept een grote minderheid van de Amerikanen dat er een burgeroorlog aan zit te komen. Dat van mensen die o.m. arbortus willen verbieden, terwijl ca 60% van de bevolking dat NIET wil. Dat noem je democratie?

Nee, als Biden dit niet kan stoppen, als de midterms echt verloren worden en allerlei idioten goeverneur worden of in de senaat/congres worden verkozen, is die "land van de vrijheid" en "voorbeeld van democratie" reddeloos verloren. Mijn mening natuurlijk. Fascisme is troef.Plaats reactie