Gezichtsherkenning om Bolsonaro "terroristen" op te sporen werkt

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
Plaats reactie
Progresso
Artikels: 54
Berichten: 7105
Lid geworden op: wo mar 07, 2012 01:56
Contacteer:

Gezichtsherkenning om Bolsonaro "terroristen" op te sporen werkt

Bericht door Progresso » za jan 28, 2023 20:59

Mooi. De Braziliaanse autoriteiten beschikken blijkbaar over uitstekende gezichtherkenningssoftware en bijbehorende algoritmes.

Met niet al te veel moeite zijn al die 4000 demonstranten die 3 weken geleden in Brasilia stonden te protesteren opgespoord.

Goede zaak. Nu bij iedere uitgang van willekeurig welke favela dan ook verkeerscontroles houden en deze software inzetten.

Daar zou je volgende week mee kunnen beginnen, favela per favela. Die favela's helemaal schoonvegen en iedere crimineel die rondloopt zonder proces of beroepsmogelijkheid(dat hoeft tegenwoordig niet meer van Xandrão) veroordelen.


Wat een geweldige democratie is dat Braziliė in vier maanden geworden.


https://www.brazzil.com/brazils-escalat ... s-experts/borsjea
Artikels: 0
Berichten: 4030
Lid geworden op: di jan 20, 2015 19:25
Locatie: Curitiba - PR

Re: Gezichtsherkenning om Bolsonaro "terroristen" op te sporen werkt

Bericht door borsjea » wo feb 01, 2023 02:45

Het grote voordeel vd digitalisering vd foto op de RG, CNH en/of título. Ook de bij die vastgelegde vingerafdrukken zijn gebruikt, mist eigenlijk alleen nog de DNA opslag. Ik het verleden gecreëerde wetten functioneren dus prima. Ook de uitzendingen van interne camera beelden en bodycams bij Fantástico die later op de diverse journaals werden gedeeld hebben vele tips opgeleverd.

Het is jammer dat men bij de aanhouding en opsluiting niet de methodiek gebruikt vd tijd vd dictatuur waar deze mensen zo naar verlangen.Plaats reactie