Hartelijk welkom op het Brazilieforum

Alles wat je maar kwijt wil over Brazilië.
Gesloten
Gebruikersavatar
Redactie
Artikels: 1816
Berichten: 2065
Lid geworden op: di nov 14, 2017 16:18
Contacteer:

Hartelijk welkom op het Brazilieforum

Bericht door Redactie » di nov 14, 2017 16:27

Hartelijk welkom op het Brazilieforum,

Met je aanmelding kun je mee doen aan alle discussies op het forum. Schroom vooral ook niet om op het forum je vragen te stellen of gewoon mee te doen aan de discussies. Brazilië is een complex, gevarieerd en groot land. Domme vragen bestaan niet en op het forum zijn altijd mensen aanwezig die vaker met het bijltje gehakt hebben. Of het nu gaat om hoe je een CPF aanvraagt, een verblijfsvergunning krijgt of geld moet wisselen. Op het forum krijg je het antwoord.

Als klein welkomstgeschenk bieden we je het e-book Braziliaanse Horizonten aan.

Veel succes met je avontuur in Brazilië.

BRAZILIAANSE HORIZONTEN

Uitwijken naar andere horizonten: hoe ervaar je dat, wat kom je tegen, wat mis je, hoe verwerk je de cultuurschok, is het nou beter of slechter, is het moeilijk om plots een andere taal te leren, werd je goed onthaald, hoe zit het met de praktische kant?

Eenieder met emigratieplannen, privé of investeerder, tijdelijk of definitief, alsook de gewone Brazilië-reiziger, zal een kluif hebben aan dit boek.

De schrijver mixt persoonlijke ervaringen met een pak nuttige informatie die zeker van pas komt voor iedereen die naar Brazilië lonkt!

BRAZILIAANSE HORIZONTEN werd geschreven door de redactie van het bekende internetportaal Link2Brazil. Brazilieforum.nl is de redactie van Link2Brazil erkentelijk om deze uitgave ter beschikking te stellen aan de nieuwe leden van het forum.
BRAZILIAANSEHORIZONTEN2.pdf
(5.27 MiB) 576 keer gedownload
Braziliaanse Horizonten.PNGGesloten