Webinar Braziliaanse zakencultuur 8 juni 2015

Hier vindt je films, documentaires, concerten en radiozenders uit Brazilie!
Gebruikersavatar
quasimodo
Artikels: 0
Berichten: 4803
Lid geworden op: vr jun 08, 2012 23:17
Locatie: Erp

Webinar Braziliaanse zakencultuur 8 juni 2015

Bericht door quasimodo » vr mei 29, 2015 17:54

Webinar Braziliaanse zakencultuur 8 juni 2015

29 Mei 2015 16:15


Gepubliceerd op: 29 mei 2015 | Gewijzigd op: 29 mei 2015

Meer weten over de Braziliaanse zakencultuur? Bekijk dan het webinar op maandag 8 juni 2015.

Het Netherlands Business Support Office in Brazilie - NBSO Brazil organiseert deze online presentatie met bijdragen van van gastsprekers.

Braziliaanse zakencultuur

In dit tweede webinar presenteert NBSO Brazil de Braziliaanse zakencultuur. De presentatie gaat in op de culturele regels van zakendoen in Brazilie en de bijzonderheden van de zuidelijke staten en Minas Gerais.

De presentaties worden gegeven door twee specialisten:

* Dr. Andre Zago de Azevedo, docent aan de universiteit Unisinos en Economisch Consultant bij Federasul (Federatie van Handelsverenigingen in Rio Grande do Sul)

* Maria Flavia, promovendus in Social Business en auteur van het Braziliaanse boek 'Educac,ao e empreendedorismo social: um encontro que (trans)forma cidadaos' (2012, Uitgever Mazza)

Het webinar is vrij toegankelijk voor alle Nederlandse bedrijven en anderen die interesse hebben voor zakendoen in Brazilie via de volgende link: livestream.com/NBSOBrazil/brazilianbusinessculture

De presentatie vindt plaats op maandag 8 juni om 16:30 uur en duurt maximaal een uur. De spreektaal is Engels. Aan het eind is er ruimte voor interactie. Via de link kunt u live vragen stellen aan NBSO Brazil en de presentatoren.

NBSO Brazil

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland, onder meer via het netwerk van NBSO's. NBSO Brazil valt onder de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en is deel van het Economisch Netwerk Brazilie.

NBSO Brazil is gevestigd in Belo Horizonte, Brazilie's 3e grote stad en de hoofdstad van de deelstaat Minas Gerais. NBSO heeft een bijkantoor in Porto Alegre in de zuidelijke deelstaat Rio Grande do Sul. Het Braziliaanse Zuiden en Minas Gerais zijn regio's met verschillende mogelijkheden voor het Nederlandse mkb.

Afgelopen februari introduceerde NBSO Brazil beide regio's in een online presentatie.

http://vacatures.roc.nl/default.php?fr= ... item=66508Plaats reactie