Braziliaanse percussie workshops.

Ben je op zoek naar een Braziliaans restaurant of winkel in Nederland of Fortaleza en omstreken? Hier vindt je alle informatie!
Gebruikersavatar
quasimodo
Artikels: 0
Berichten: 3545
Lid geworden op: vr jun 08, 2012 23:17
Locatie: Erp

Braziliaanse percussie workshops.

Bericht door quasimodo » do apr 16, 2015 14:01

Tijdens de workshop Braziliaanse percussie kunnen jong en oud kennismaken met de Braziliaanse ritmes. Het gezamenlijk percussie spelen kun je vergelijken met het samenwerken in een bedrijf. Je moet goed naar elkaar luisteren en kunnen samenwerken en een goede teamspirit, taakverdeling en improvisatie zijn van essentieel belang voor succes.
Het doel van deze percussie workshop is dan ook het versterken van de teamgeest en teambuilding. Deze workshop is dus perfect als teamuitje van een vereniging of voor een schoolreisje om de samenwerking in de klas te verbeteren!
Percussie workshop
Gedurende de workshop gaan jullie gezellig als groep muziek maken met allerlei instrumenten. Voor iedere deelnemer wordt er een geschikt muziekinstrument uitgekozen. Jullie bepalen met zijn allen het ritme en uiteindelijk klinkt het als percussie in de oren! Dit is een zeer geschikte workshop om tijdens een familiedag goed met elkaar te leren omgaan. Daarnaast kan het een afwisseling vormen tussen de teambuilding opdrachten. Ook is deze workshop één van de aanraders als vergaderbreak.
Een leuke muzikale workshop die voor elke groep voor veel plezier zorgt! Heb je specifieke wensen? Wij zullen er alles aan doen om het perfecte dagje uit te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Deze workshop is te boeken vanaf een groep van 20 personen met een maximum van 200 personen.

http://www.jumpout.nl/workshops/braziliaanse-percussie/Plaats reactie