Lichtpuntje: Latam van Fortaleza naar Miami

Alles over Fortaleza en ruime omgeving
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Progresso
Artikels: 34
Berichten: 3584
Lid geworden op: wo mar 07, 2012 01:56
Locatie: Fortim
Contacteer:

Lichtpuntje: Latam van Fortaleza naar Miami

Bericht door Progresso » do mei 26, 2022 23:25

Latam is 2 jaar geleden uit de OneWorld (British Airways) alliantie gestapt/geschopt. Daarna zijn ze noodgedwongen een of andere vage alliantie aangegaan met Delta, de huidige partner in Amerika van KLM/AirFrance.

Latam lijkt daarmee de ideale partner voor KLM/AirFrance en kan zo weer de hub Fortaleza opzetten. Maar ja, dan moet KLM wel overleven en met het huidige entiment in de Nederlandse politiek zou het zo maar eens kunnen zijn dat we over een paar maanden geen KLM meer hebben.

https://diariodonordeste.verdesmares.co ... -1.3235767borsjea
Artikels: 0
Berichten: 2148
Lid geworden op: di jan 20, 2015 19:25
Locatie: Curitiba - PR

Re: Lichtpuntje: Latam van Fortaleza naar Miami

Bericht door borsjea » vr mei 27, 2022 18:08

Latam als partner van KLM klinkt beter dan Gol. Belangrijk wordt/is welke verbindingen Latam op Fortaleza laat lopen, meer buitenlandse vluchten van Latam zelf zou dat kunnen verbeteren.
Zelf woon ik nu niet meer in de buurt van een luchthaven met een directe verbinding naar Nederland. Bij een terugkomst van directe vluchten op Fortaleza wordt de keuze tussen een voorafgaande vlucht van 45 minuten, 1,5 uur of bijna 4 uur die laatste zie ik dan als een mooiere break om even uitgebreid de beentjes te strekken. Voor alle vluchten geld dat het geen frustrerende omweg is.Plaats reactie