Feyenoord Bar Caucaia (+10 nieuwe foto's!)

Plaats hier je vakantiefoto's en filmpjes van Fortaleza en omstreken!
Raj Feyenoord

Feyenoord Bar Caucaia (+10 nieuwe foto's!)

Bericht door Raj Feyenoord »

Op 20 maart is in Caucaia de Feyenoord Bar Caucaia open gegaan! De zeer vriendelijke en gastvrije kroegbaas Joao Neto heet u van harte welkom in zijn Feyenoord Bar Caucaia! De adres is: Rua Quintino Jose Correia no. 261, bairro Cigana, Caucaia. Ben je in de buurt van Icarai, Caucaia of Cumbuco, pak dan een lekker koud biertje bij Joao Neto!
Een biertje kost bij Joao 2.50 real(0.6 liter), blikje fris 1.20 real en elke zaterdag avond heeft Joao epetinho´s op de barbeque! Salseros ik mail je die foto´s binnenkort!

Edit Salseros: Hierbij de foto's!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Raj Feyenoord

Bericht door Raj Feyenoord »

Uiteraard bedoelde ik espetinho´s!
Marcel

Bericht door Marcel »

Willem en Siep kunnen ondersteboven lezen!!! Zou Feyenoord op deze manier hoger staan in de eredivisie?
Gebruikersavatar
Ferry
Berichten: 547
Lid geworden op: di nov 13, 2007 18:51

Bericht door Ferry »

Ha Raj, neem aan dat jij de hoofsponsor bent, hoop alleen dat deze bar een betere boekhouding heeft als zijn naamgenoot, anders is het snel gebeurt met de pret.
Raj Feyenoord

Bericht door Raj Feyenoord »

Yoohoo senhor Ferry dude, nou ik ben gewoon een goeie klant bij Joao Neto! Toen hij daar een Feyenoord Bar van wilde maken heb ik alleen de schilder gesponsord! Joao(de man met snor) is een sympatieke, gastvrije en vriendelijke kroegbaas dan ga je al gauw vaker daar een biertje drinken! Vorige week waren Bert(ouwe joker bar) en Wil(cafe ´t pintje) hier op bezoek bij mij in Caucaia en stonden ook verbaasd te kijken hahaha!! Salseros die foto´s stuur ik van de week wel door!
Mensen de groeten uit Caucaia e ate a logo!!
Vön Smallhausen

Bericht door Vön Smallhausen »

Misschien een stomme vraag maar wat betekend Feyenoord.
Gebruikersavatar
Salseros
Berichten: 2959
Lid geworden op: za feb 24, 2007 01:00
Locatie: Dordrecht / Fortaleza

Bericht door Salseros »

Het ziet er een beetje rustig uit raj, wat opstartproblemen denk ik... een beetje reclame maken (hier oa) zal hopelijk een beetje helpen! ;)
Die andere foto's zie ik wel verschijnen per mail, veel plezier nog daar! :)
New Generation Italo Disco Community: www.nextgenerationitalo.boards.net
Gebruikersavatar
Ferry
Berichten: 547
Lid geworden op: di nov 13, 2007 18:51

Bericht door Ferry »

Trouwens, als we het toch over nieuwe barren hebben, kent iemand de bar Belga, bij Iquatami, moet pas open zijn gegaan, en is van een Belg uiteraard.
Raj Feyenoord

Bericht door Raj Feyenoord »

Hoi Salseros, nou het maar net op welk moment van de dag je er bent. Als je het met Ned. vergelijkt dan kun je de Feyenoord Bar Caucaia gerust een buurt kroeg noemen! Zaterdag avond, vrijdag en zondag is het drukst. Je kunt het vergelijken met die ouwe tent van Filip op de Beira mar, 4 a 5 tafels en de toko is vol, lekker knus en gezellig. Zaterdag avond staan de meeste tafels dan ook op de stoep en op straat. Gisteren avond heb ik hier een rondje gemaakt langs een aantal barretjes. Ik ben op de plein van planalto geweest, daar heb je verschillende barretjes en tentjes. Ik heb bij Zekinha(rei de frango) gezeten, een beetje borrelen, linguista en frango knauwen met z´n allen! Ferry ik ken die bar niet maar dat ze bij Filip wel kennen! Ta bom galera, saudacoes da Caucaia!
kempenaar

Bericht door kempenaar »

Waar is dat Raj want daar wil ik een pintje gaan pakken - grtjs Kempenaar
Wade
Berichten: 1017
Lid geworden op: za mei 05, 2007 23:16
Locatie: Bélgica

Bericht door Wade »

is er überhaupt 1 Braziliaan die 'Feyenoord' kan uitspreken? :D
Raj Feyenoord

Bericht door Raj Feyenoord »

Hallo Kempenaar, hoe kom je naar Caucaia, met de auto of met de bus?
Feyenoord Bar Caucaia ligt in de wijk Cigana en dat is niet ver van de centrum van Caucaia. Dwars door de centrum gaat een grote weg die heet Rua Barao de Ibiapaba(waar ik zelf zit) en een zijstraat daarvan heet Rua Quintino Jose Correia en daar is die bar. Dus vanaf de centrum moet je richting Planalto gaan, de bussen stoppen er vlakbij. Kijk maar op google maps! Veel succes, als je met de bus komt dan leg ik je later wel uit! Zit je nu in Fortaleza?
maxx

Bericht door maxx »

ray ik kom waarschijnlijk ook een keer ik ben vanaf 24 april in fortaleza en ga met de auto,kan je de weg vanaf fortaleza misschien uitleggen?alvast bedankt
Cumbuco

Bericht door Cumbuco »

Bij dat gele prikkertje, dat is de kruising tussen die twee wegen. Makkelijk
te vinden op Google maps en op Google earth in dit geval. Tijd voor een
Ajax barretje er tegen over :D :grin: :D :grin:

Afbeelding
kempenaar

Bericht door kempenaar »

nee Raj, kom pas toe 30 april - grtjs
Paul

Bericht door Paul »

Anders vraag je toch gewoon even naar de Feyenoord bar!
Ik schuif wellicht wel even aan op dinsdag avond voor chapas club, gezellig!
Jonesy

Bericht door Jonesy »

jep die keer dat ik er was goed geamuseerd bij die chapas..leuk feestje en dat op een dinsdag doen we herhalen deze maand paul....:)
Raj Feyenoord

Bericht door Raj Feyenoord »

Max het is heel makkelijk, ken je av. bezerra de menezes? Als je Avenida Bezerra de Menezes helemaal uit rijdt kom je op de Av. Mister Hull en die rijdt ook helemaal uit, rechtdoor, dan rijdt je zo Caucaia binnen, voorbij de mercado en banco do brasil ga je linksaf en dat is de Rua Barao de Ibiapaba, die rijdt ook bijna helemaal uit tot nr. 1346 bij Battatella Lanches en daar ga je rechtsaf op de Rua Quintino Jose Correia. By the way in Battatella lanches hangen ook Feyenoord spullen hahaha!!! Ook de moeite waard om daar een biertje te pakken bij senhor Marcos! Chapas clube was de afgelopen maand dicht, ze gaan weer volgend week open! Boa sorte gents!
Raj Feyenoord

Bericht door Raj Feyenoord »

Foutje, bij Battatella lanches ga je linksaf, ik zit nu in een internet toko en vanaf hier is het rechtsaf hahaha! Gisteren avond naar Forrozao do Chico Bil(ouwe eigenaar van Sitio Real) geweest effe buiten Caucaia, daar traden 3 forro bands op, Amor Cearense, Forro Estourado en Forro Massa! Gezellige avond zonder vechtpartijen of iets dergelijks, entree was 5 real en een blikje bier was 2 real. Taxi terug naar Caucaia was 16 real, alleen zijn daar niet veel taxi´s, we hadden wel geluk gehad.
kempenaar

Bericht door kempenaar »

Raj, aardrijkskunde is blijkbaar niet je vak ; maar je bent een prachtige kerel - ik ben Feyenoord supporter geworden - volgend jaar beter - grtjs
Plaats reactie