11 april 2015 Gosto Delicado Utrecht.

Uitgaanstips in Nederland of Fortaleza en omstreken post je hier!
Gebruikersavatar
quasimodo
Artikels: 0
Berichten: 5092
Lid geworden op: vr jun 08, 2012 23:17
Locatie: Erp

11 april 2015 Gosto Delicado Utrecht.

Bericht door quasimodo » za apr 11, 2015 13:32

zaterdag 11 april 2015
21:30h

Cafe Averechts
Lijsterstraat 49
3514 TB
Utrecht

Gosto Delicado (warme Braziliaanse muziek)

Bezield door de enorme rijkdom aan Braziliaanse muziek neemt Gosto Delicado u mee op een heel persoonlijke ontdekkingsreis door tijd en ruimte. Vol toewijding volgen deze vier musici hun intuitie en passie:

Van deftige Choro-salons naar de heuvels van de favela waar de lucht in het Samba-ritme vibreert, voorbij Bossa Nova-dronken nightclubs van Ipanema en de grote podia van de MPB (Música Popular Brasileira).

In 2009 nemen zij in Frankrijk hun debuutalbum op en met name in Duitsland heeft hun carrière sinds toen een hoge vlucht genomen: gerenommeerde festivals en grote zalen reageren enthousiast op hun vrolijke en tegelijkertijd zeer verfijnde vertolkingen. Hun repertoire is een 'reis' door diverse stijlen en tijdperken van de Braziliaanse muziek: klassiekers van het Bossa Nova- tijdperk tot op heden (Tom Jobim, Chico Buarque, Caetano Veloso, Djavan,…), Samba Cançao (Paulinho da Viola, Cartola,…) en Choro (Pixinguinha, Jacob do Bandolim,…). In deze laatste, voornamelijk instrumentale stijl laat Pía Miranda zien dat zij naast zangeres ook een uitstekende tromboniste is.

Laat u meenemen op deze fascinerende reis en geniet van de warme zuidelijke klanken van Gosto Delicado!

www.gostodelicado.com

http://watwaarnu.nl/utrecht/v/20150411/ ... nse-muziekPlaats reactie