PRAÇA VIVA BRASIL 19-7 Amsterdam Gratis.

Uitgaanstips in Nederland of Fortaleza en omstreken post je hier!
Gebruikersavatar
quasimodo
Artikels: 0
Berichten: 3542
Lid geworden op: vr jun 08, 2012 23:17
Locatie: Erp

PRAÇA VIVA BRASIL 19-7 Amsterdam Gratis.

Bericht door quasimodo » di jun 16, 2015 19:38

https://lh3.googleusercontent.com/AORQb ... k6cug=s120

GENIET VAN BRAZILIAANSE FESTIVALSFEREN MET MUZIEK, ETEN EN DRINKEN OP VIVA BRASIL FESTIVAL 2015!
Het leven in Brazilië speelt zich voornamelijk buitenshuis af. Overal wordt muziek gespeeld, gedanst en is de rijke cultuur aanwezig. Dit is terug te zien op het Viva Brasil Festival. Rondom Muziekgebouw aan 't IJ en het Bimhuis zijn er diverse optredens van Braziliaanse artiesten, kun je Braziliaanse hapjes en drankjes proeven en valt er nog veel meer te beleven.
Op het terras van Muziekgebouw aan 't IJ & Zouthaven komt het Praça Viva Brasil. Naast het reguliere programma in de zalen, zetten wij dit jaar voor het eerst een gratis toegankelijk podium op het festival neer, waardoor iedereen, net als op straten en pleinen in Brazilië, kan genieten van de zomerse Braziliaanse klanken. Het buitenpodium dient gelijk als een nieuwe plek binnen het festival waar opkomende Braziliaanse artiesten van eigen bodem zich kunnen presenteren aan een divers publiek. Het Praça is sfeervol aangekleed en je kunt er met een drankje in de hand, genieten van het indrukwekkende uitzicht over het IJ.
Met jouw steun kunnen we een uniek programma gratis aanbieden! Daarom zijn we i.s.m. SproutFund een Crowdfunding Campagne gestart.
Natuurlijk krijg je hier ook wat voor terug. Naast een mooi programma, zijn er bijzondere “obrigados” zoals VIP Tickets en Meet & Greets.http://www.vivabrasil.nl/praccedila-viva-brasil.htmlPlaats reactie