theater busreis-door-brazilie 10-13/9 Amsterdam. (gratis)

Uitgaanstips in Nederland of Fortaleza en omstreken post je hier!
Gebruikersavatar
quasimodo
Artikels: 0
Berichten: 3542
Lid geworden op: vr jun 08, 2012 23:17
Locatie: Erp

theater busreis-door-brazilie 10-13/9 Amsterdam. (gratis)

Bericht door quasimodo » vr aug 21, 2015 22:31

Door Andy Doornhein
Je bent een jonge theatermaker, je hebt een prachtig idee en wat doe je dan om je plan gerealiseerd te krijgen? Crowdfunding is dan de oplossing. De laatste tijd zijn er al heel wat producties op deze manier gefinancierd, zoals ook de voorstelling van Marcella Wisbrun. Wisburn geboren in 1986 is een oer-Hollandse dame met Braziliaanse passie.

‘Busreis door Brazilië’, in deze voorstelling neemt Wisbrun je mee op een reis dor Brazilië, háár Brazilië. Vanaf het vliegveld Guarulhos gaat ze richting São Paulo. ‘Busreis door Brazilië’ is een liedjesprogramma waarin Marcella Wisbrun bij het publiek de verbeeldingskracht en hun creativiteit wil prikkelen. De reis voert langs mooie en bijzondere plekken uit de jeugd van de gastdame. Oude mythes en legendes zullen tot leven komen en natuurlijk ook het gedeelde cultureel erfgoed komt voorbij. Een reis om nooit eer te vergeten en één groot voordeel, na 45 minuten stap je uit en ben je meteen weer in Nederland.

Marcella Wisbrun wil met deze voorstelling gaan spelen op het Fringe Festival in Amsterdam, van 10 tot en met 13 september 2015 wordt gehouden. Deze voorstelling is daar voor iedereen gratis te bezoeken.
Met deze reden is Marcella Wisbrun bij organisatie ‘Voor de Kunst’ een wervingsproject gestart. Inmiddels is het streefbedrag behaald, maar iedere euro extra kan goed gebruikt worden om de begroting nog beter te laten sluiten.

Wil je Marcella Wisbrun nog steunen? Ga dan naar Voor de Kunst ‘Busreis door Brazilië’ en vergeet straks niet om op het Fringe festival mee te reizen.

http://www.theaterparadijs.info/mtp/ind ... r-braziliePlaats reactie