Brazilie Nieuws: Wapendecreet ingeperkt

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Artikels: 1894
Berichten: 2142
Lid geworden op: di nov 14, 2017 16:18
Contacteer:

Brazilie Nieuws: Wapendecreet ingeperkt

Bericht door Redactie » ma sep 05, 2022 22:28

Brazilie Nieuws: Wapendecreet ingeperkt
by Redactie


Afbeelding
Op 1 dag verwijderd van de nationale feestdag legde minister Edson Fachin van het hooggerechtshof STF beperkingen op aan de decreten die het aantal wapens en hoeveelheid munitie bepalen die de zogenaamde CACs (jagers, sportschutters en wapenverzamelaars) mogen aankopen. De minister gebruikte het argument van mogelijk politiek geweld naar aanleiding van de verkiezingen.

Fachin ging hiermee...

Read moreborsjea
Artikels: 0
Berichten: 3412
Lid geworden op: di jan 20, 2015 19:25
Locatie: Curitiba - PR

Re: Brazilie Nieuws: Wapendecreet ingeperkt

Bericht door borsjea » di sep 06, 2022 01:31

Een terechte beslissing en gelijk ook een manier om het functioneren van Nunes Marques onder de aandacht te zetten. Deze man mag de bijbel dan uitstekend kennen zijn wetskennis is ver onder de maat. Diverse zaken heeft hij bedenktijd nodig en dit geeft onnodig vertraging, het zou beter zijn dat als er vista wordt gevraagd de zaak eerst als het net al is gedaan met een liminar wordt behandeld en bij Vista de betrokken minister maximaal 14 dagen de tijd heeft of zijn stem als onthouding wordt gezien.

Nu er door de uitspraak ook niet meer door iedereen gedragen mag worden de komende tijd de politie flink laten controleren op naleving.Plaats reactie