Brazilie Nieuws: Lula is niet hetzelfde als de PT

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Artikels: 1895
Berichten: 2143
Lid geworden op: di nov 14, 2017 16:18
Contacteer:

Brazilie Nieuws: Lula is niet hetzelfde als de PT

Bericht door Redactie » vr sep 16, 2022 18:00

Brazilie Nieuws: Lula is niet hetzelfde als de PT
by Redactie


Afbeelding
De absolute leider van de peilingen in het noordoosten van Brazilië, Luiz Inácio Lula da Silva, slaagt er niet in om zijn populariteit in die regio over te dragen aan de kandidaten van zijn partij ter plaatse. Indien de resultaten van die peilingen kloppen, dan zal de arbeiderspartij er daar behoorlijk op achteruitgaan na de verkiezingen.

In Bahia staat A.C.M Neto (União...

Read moreborsjea
Artikels: 0
Berichten: 3412
Lid geworden op: di jan 20, 2015 19:25
Locatie: Curitiba - PR

Re: Brazilie Nieuws: Lula is niet hetzelfde als de PT

Bericht door borsjea » za sep 17, 2022 15:09

Lag er in Bahia ook niet een deal met Union Brasil en de PT? Volgens mij stond ACM Neto aan het roer bij UB om Morro van zijn presidents kandidatuur af te halen en Lula te steunen in ruil voor hem steun in Bahia. UB is verdeeld in twee parten zij die Lula steunen en zij die Bolso steunen als compromis hebben zij een eigen kansloze candidaat.

Is er wel een echte partij cultuur in Brazilië, kijkende naar de campagnes die zie ik alleen een hoop individuele met hun eigen programma die met collega's een clubje vormen.

De eventuele terugkeer van Lula zie ik niet gepaard gaan met een winst vd partij wat zetels betreft. Zolang de partij niet sterk moderniseert zal men alleen maar aanhangers verliezen ook een openlijke excuus voor hun corruptie praktijken blijft uit.
De populariteit van Lula heeft meer te maken met de impopulairiteit van Bolso. Geen keuze voor de beste maar de minst slechte, wat dat betreft is het jammer dat de 3e via is mislukt. Ik denk dat een combinatie Morro/Tebbet een goede kans had gehad.Plaats reactie