Brazilie Nieuws: Ik misschien niet,maar hij?

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Artikels: 1820
Berichten: 2068
Lid geworden op: di nov 14, 2017 16:18
Contacteer:

Brazilie Nieuws: Ik misschien niet,maar hij?

Bericht door Redactie » do dec 08, 2022 14:50

Brazilie Nieuws: Ik misschien niet,maar hij?
by Redactie


Afbeelding
President Bolsonaro is bezorgd voor een eventuele vervolging door het gerecht vanaf 1 januari 2023, wanneer zijn ambt eindigt en hij, bijgevolg, geen recht meer heeft op onschendbaarheid.

De processen tegen de president die vandaag liggen te sudderen bij het hooggerechtshof Supremo Tribunal Federal, zullen dan overgebracht worden naar de eerste gerechtelijke instantie.

De bezorgdheid...

Read moreborsjea
Artikels: 0
Berichten: 3165
Lid geworden op: di jan 20, 2015 19:25
Locatie: Curitiba - PR

Re: Brazilie Nieuws: Ik misschien niet,maar hij?

Bericht door borsjea » do dec 08, 2022 15:51

Een deel van zijn aanhang zal geloven in zijn onschuld, een groot deel vd bevolking zal niet verbaasd zijn als er een vervolging komt. Het zijn niet alleen deze paar zaken er ligt een waslijst aan andere zaken. Niet geniet hij ook de bescherming van een PGR en plaatsvervangend PGR die hij een mooie promotie in het vooruitzicht had gesteld als ze hem zouden redden, deze corrupte leden trachten vele zaken via het STF te laten archiveren. Ook de zaken die hij trachte 100 jaar in de doofpot te stoppen zal nog wel wat opleveren. Niet alleen zicht op een gevangenis straf ook een flinke deuk in zijn imago vd rei da raçadinhas.Plaats reactie