Link2Brazil Uitzonderlijke hittegolf op komst

Plaats reactie
Redactie

Link2Brazil Uitzonderlijke hittegolf op komst

Bericht door Redactie »

Link2Brazil Uitzonderlijke hittegolf op komst
by Redactie


Afbeelding

Het is niet alleen de politiek die de gemoederen regelmatig verhit in Brazilië. Het nationaal instituut voor meteorologie Inmet (Instituto Nacional de Meteorologia) geeft een alarm uit in de kleur oranje voor een hittegolf die Brazilië zal treffen vanaf vrijdag 22 september. Er zal vooral gezweet worden in de staten Mato Grosso do Sul,...

Read more
borsjea
Berichten: 4249
Lid geworden op: di jan 20, 2015 19:25
Locatie: Curitiba - PR

Re: Link2Brazil Uitzonderlijke hittegolf op komst

Bericht door borsjea »

Het lijkt er op dat ook de klimaat wappies beginnen te geloven dat we te maken hebben met een klimaats wijziging. We zullen veel sneller afscheid moeten nemen van onze fossiele brandstoffen, Lula gaf gisteren dit ook aan in zijn toespraak bij de ONO. Brazilië doet dat voor zijn elektriciteits opwekken al goed, maar zal dat verder door moeten zetten. Verder terugdringen van met name het gebruik van vrachtwagens meer rail verbindingen de NoordZuiid verbinding is net opgeleverd en zal binnenkort in gebruik worden genomen. Kijken of je ook de productie en verkoop van electrische vrachtwagens kan stimuleren, sloop regelingen voor oude vrachtwagens.
Het grootste CO2 uitstoot zit in Brazilië overigens bij de ontbossing waarbij een klein deel vd de agrarische sector de grote veroorzaker is.
Plaats reactie