Brazilie Nieuws: Vergeef ons onze schulden

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Artikels: 2008
Berichten: 2256
Lid geworden op: di nov 14, 2017 16:18
Contacteer:

Brazilie Nieuws: Vergeef ons onze schulden

Bericht door Redactie » di sep 13, 2022 17:11

Brazilie Nieuws: Vergeef ons onze schulden
by Redactie


Afbeelding
President Bolsonaro verklaarde gisteren dat hij spijt heeft van beledigende opmerkingen aan het adres van vrouwen, en van denigrerende uitspraken met betrekking tot de covid-19 pandemie.

Hij sprak er ook over om “het presidentiële lint door te geven” indien hij de verkiezingen verliest, ondanks dat hij op andere momenten van het interview opnieuw “zuivere verkiezingen” verdedigde,...

Read more



borsjea
Artikels: 0
Berichten: 4094
Lid geworden op: di jan 20, 2015 19:25
Locatie: Curitiba - PR

Re: Brazilie Nieuws: Vergeef ons onze schulden

Bericht door borsjea » di sep 13, 2022 18:23

Eerst denken en dan je mond pas open doen. Vanaf het begin was al duidelijk dat de president geen enkele media kennis had. Tijdens zijn eerste maanden heb ik herhaaldelijk mijn afgevraagd waarom hij geen media training nam. Zelfs nu gaan de berichten dat hij wel mensen rond om hem naar een media training stuurt maar voor zich zelf vindt hij dat niet nodig zijn domme reacties zal hem zeker punten kosten, excuses aanbieden heeft nu geen zin meer. Geleerd vd fouten heeft hij ook niet, gisteren ging hij weer de mist in met een discriminerende opmerking en de fout zal hij de komende tijd nog wel meer gaan maken. Het volgende debat zullen velen hem gaan uitlokken op uitspraken de vermoedelijke witwas praktijken zullen wel aan bod komen.



Plaats reactie